NewWine Next sponsorloop voor Red een Kind

van totaal € 5.000 (54%)

Op donderdag 23 juni vindt de NewWine Next sponsorloop plaats. Met de opbrengst kan Red een Kind in Congo en Zuid-Soedan voedselhulp bieden aan de lokale bevolking die is getroffen door het coronavirus. Doordat in deze landen de economie tot stilstand is gekomen, zijn veel mensen hun baan kwijt geraakt. Dat betekent dat ze geen geld meer kunnen verdienen om eten te kopen. Vele duizenden gezinnen door honger worden bedreigd.

Red een Kind deelt voedsel uit aan mensen die dit het hardst nodig hebben. Met name moeders en jonge kinderen worden extra ondersteund. Daarbij wordt ook zeep en mondkapjes uitgedeeld. Daarnaast wordt voorlichting gegeven over het belang van goede hygiene en worden er handenwaspunten geinstalleerd.

Doe je mee? Ren zo ver je kunt en laat je sponsoren! Klik op 'start actie' en maak je profiel aan. Mensen die jou willen sponsoren, kunnen terecht op jouw persoonlijke pagina. Vergeet ook niet je aan te melden bij Strava om je sportieve prestaties bij te houden. Klik hier om naar Strava te gaan. Heel veel succes!